چهارشنبه, 29 ارديبهشت 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۰۹
‍ ‍ ‍#پیام_تبریک
پیام تبریك شهردار سراب به مناسبت فرارسیدن هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)

‍ ‍ ‍#پیام_تبریک
🔶نیمه شعبان ولادت سراسر نور و پاکی، حضرت مهدی موعود(عج) و نقطه عطف اعیاد شعبانیه و پیام آور ظهور حضرت مهر و دوستی است که روزی با طلوع خود گرمابخش جهان و امید مستضعفان خواهدبود.
🔶همچنین نامگذاری این ایام به نام هفته سربازان گمنام آقا امام زمان(عج) تداوم حرکت امنیت و ابزاری برای رسیدن آرامش است و امنیت و آرامش کنونی میهن عزیز اسلامی‌مان مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی، خستگی‌ناپذیر، طاقت‌فرسا، هوشیاری و چشمان بیدار دلاور‌ مردانی است که در راستای تامین امنیت، آسایش و خنثی کردن توطئه‌های بدخواهان، فعالیت شبانه‌روزی، خالصانه و صادقانه داشته و در مواجهه با انواع مخاطرات از بذل جان خود دریغ نمی‌کنند.
🔶اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن نیمه شعبان ولادت با سعادت مهدی موعود (عج) به ملت عظیم ایران اسلامی به ویژه مردم عزیز شهر سراب ، هفته سربازان گمنام آقا امام زمان (عج) را نیز به تمامی عزیزان سرباز گمنام حضرت مهدی (عج) و به این قشر امنیت آفرین تبریک و تهنیت عرض نموده و آرزومندیم در سایه الطاف خداوند بخشنده مهربان و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری موفق و موید باشند . انشالله...

محمدرضا علیپورآزاد-شهردار سراب