شنبه, 21 فروردين 1400
     ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
اطلاعیه عمومی
تعرفه نامه عوارض محلی سال ۱۴۰۰ شهرداری  سراب منتشر شد
شهردار سراب از اتمام مراحل بررسی و تصویب لایحه تعرفه پیشنهادی عوارض محلی و بهای خدمات سال ۱۴۰۰ شهرداری سراب و انتشار آن برای دسترسی عموم مردم خبر داد.

محمدرضا علیپور آزاد در تشریح رویکرد تعرفه ای شورا در سال ۱۴۰۰ گفت: مطابقت با ضوابط و مقررات و آرای هیأت عمومی دیوان عدالت اداری و اعمال مصوبات این هیأت در موارد مربوطه، حمایت از اقشار آسیب پذیر و کم درآمد، جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز از رویکردهای اصلی در بروزرسانی تعرفه عوارض محلی بوده است.

متن کامل تعرفه نامه عوارض محلی سال ۱۴۰۰ شهرداری سراب در سایت اینترنتی این شهرداری به نشانی http://sarab.ir در دسترس عموم قرار دارد.

برای دریافت فایل PDF تعرفه نامه عوارض محلی و بهای خدمات سال ۱۴۰۰ شهرداری  سراب بر روی لینک زیر کلیک کنید

تعرفه عوارض محلی 1400