شنبه, 9 اسفند 1399
عنوان گروه خبري / شهرستان سراب .
     ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
واکسن کرونا به سراب رسید
رئیس دانشكده علوم پزشكی سراب گفت: واكسیناسیون علیه بیماری كووید ۱۹ در این شهرستان آغاز شده است.
دکتر نادی با بیان اینکه ۱۰ دُز واکسن کرونا وارد این سراب شده است افزود: نخستین واکسیناسیون علیه بیماری کرونا در بیمارستان امام خمینی این شهرستان اجرا و ۱۰ دُز واکسن برای ۱۰ نفر از کادر آی. سی. یو و اورژانس ترزیق می‌شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، دکتر نادی با بیان اینکه ۱۰ دُز واکسن کرونا وارد این سراب شده است افزود: نخستین واکسیناسیون علیه بیماری کرونا در بیمارستان امام خمینی این شهرستان اجرا و ۱۰ دُز واکسن برای ۱۰ نفر از کادر آی. سی. یو و اورژانس ترزیق می‌شود.

وی گفت: در صورت نهایی شدن، تزریق واکسن در تمامی مراکز درمانی شهرستان اجرا و در فاز‌های بعدی به بیماران خاص و صعب العلاج گروه‌های آسیب پذیر و مراکز نگهداری سالمندان  تزریق می‌شود.

دکتر نادی ادامه داد: این واکسن از نوعی آنتی ویروس است و طبق مشخصات باید بعد از سه هفته تکرار شود از این رو نوبت دوم تزریق ۲۱ روز بعد از تزریق اولیه صورت خواهد گرفت..

وی اظهار کرد: واکسیناسیون کووید ۱۹ از نوع اسپوتنیک روسی با ۹۰ درصد اثر بخشی  است که در کشور در حال تزریق است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی سراب با اشاره به افزایش ۴۰ درصدی تعداد بیماران کرونایی بستری شده در هفته گذشته در این شهرستان افزود: خطر انتقال بیماری همچنان ادامه دارد و باید شیوه نامه های بهداشتی همچون استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی دست‌ها رعایت شود.

خبرگزاری صدا و سیما