شنبه, 15 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۰۸
پیام تبریك شهردار سراب به مناسبت روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی

پیام تبریک شهردار سراب به مناسبت روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی

محمد رضا علیپور آزاد شهردار سراب طی پیامی هفتم مهرماه، روز آتش‌نشانی و ایمنی را به آتش‌نشانان جان برکف و پرتلاش تبریک گفت.

هفتم مهرماه روز آتش‌نشاني و ايمني، روز قدرداني از تلاش شبانه‌روزي آتش‌نشانان پر تلاش و ترويج گران فرهنگ ايمني و پيشگيري از حوادث و سوانح در سطح كشور مي‌باشد .روز آتش نشان روز تجلیل و پاسداشت جایگاه مردانی است از جنس ایثار، شهامت و شهادت. فرشته های نجات که آتش عشق خدمت به خلق در وجودشان زبانه می کشد تا آتش سوزان و سوزنده حوادث را در زندگی خلق خاموش کنند.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و تلاش‌های شبانه‌روزی آتش‌نشانان خدوم و زحمتکش که با از خود گذشتگی و ایثارجان خود همواره در مواجهه با خطر، با جسارت و شجاعت، برای نجات آسیب‌دیدگان تلاش کرده‌اند و با اثبات عملکرد خود به عنوان ناجیان مردم عزیزمان همواره و در همه حال آماده خدمت و جانفشانی هستند تبریک عرض می‌نمایم وآرزوي توفيق و سلامتي را براي كليه آتش‌نشانان از خداوند متعال خواستارم .
محمد رضا علیپور آزاد . شهردار سراب

پیام تبریک شهردار سراب به مناسبت روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی