سه‌شنبه, 17 تير 1399
عنوان گروه خبري / فرهنگی اجتماعی . زیباسازی . خدمات شهری . عمرانی . حفاری ترافیک .
     ۱۳۹۸/۱۰/۰۶
  • کد خبر : ۳۶۷۱
ملاقات عمومی و دیدار چهره به چهره ابراهیم ساجد سرپرست شهرداری سراب و معاونین با مراجعین و شهروندان محترم
ملاقات عمومی و دیدار چهره به چهره ابراهیم ساجد سرپرست شهرداری سراب در مورخه 98/09/30 در راستای تکریم ارباب رجوع، تسریع در رسیدگی به مشکلات و جلب رضایتمندی شهروندان برگزار شد.

در راستای تکریم ارباب رجوع، تسریع در رسیدگی به مشکلات و جلب رضایتمندی شهروندان برگزار شد:
در مورخه 98/09/30

گفتنی است دیدار عمومی سرپرست شهرداری  با شهروندان با توجه به نياز برقراري ارتباطي پويا و دوسويه بين شهروندان با مديريت شهري، روزهای شنبه هر هفته از ساعت ۱۰ لغایت ۱۲ انجام مي گيرد و تمام تلاش مجموعه مدیریت شهری بر این است تا با همفكري و اهتمام ويژه، در راستاي رفع چالش هاي پيش روي شهروندان گام های موثري برداشته شود.

روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری سراب