سه‌شنبه, 21 مرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۷
  • کد خبر : ۳۶۳۸
عملیات دفن بهداشتی لاشه های تلف شده با مواد ضد عفونی كننده و آهك پاشی تحت نظارت كارشناسان دامپزشكی و بهداشت محیط با همكاری ماشین آلات شهرداری سراب
در پی زلزله 5.9 ریشتری امروز عملیات دفن بهداشتی لاشه های تلف شده با مواد ضد عفونی کننده و آهک پاشی تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی و بهداشت محیط با همکاری ماشین آلات شهرداری سراب انجام شد.

در پی زلزله 5.9 ریشتری امروز عملیات دفن بهداشتی لاشه های تلف شده با مواد ضد عفونی کننده و آهک پاشی تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی و بهداشت محیط  با همکاری ماشین آلات شهرداری سراب انجام شد.

معدوم نمودن بهداشتي لاشه حيوانات با اهداف جلوگيري از شيوع احتمالي بيماريهاي مشترك و يا ساير بيماريهاي مسري بين حيوانات ، دور نمودن لاشه از دسترس ساير حيوانات و افراد سودجو همچنين جلوگيري از آلوده شدن خاك ومنابع آبي انجام مي گيرد.

آخرین آمارو جزئیات از زلزله 5.9 ریشتری بامداد امروز در «ترک» شهرستان میانه در آذربایجان شرقی که موجب خساراتی به شهرستان سراب شد حاکی از 5 کشته و 348 مصدوم ، خسارت به 400 واحد مسکونی و تخریب 30 واحد کامل مسکونی و تلف شدن 1150 رأس دام و خسارت به 270 جایگاه دامی است

روابط عمومی شهرداری سراب