شنبه, 16 آذر 1398

عنوان : از امروز حضور اكیپ های امدادی شهرداری استان در شهرستان سراب جهت امداد در روستاهای زلزله زده
زير عنوان : تسریع در عملیات آوربرداری مناطق زلزله زده با حضور ماشین آلات عمرانی شهرداری های استان
 ۱۳۹۸/۰۸/۲۲

حضور اکیپ های امدادی شهرداری استان در شهرستان  سراب جهت امداد در روستاهای زلزله زده

از امروز با حضور نیروهای و ماشین آلات  شهرداری تبریز و سایر شهرداری های استان عملیات آواربرداری مناطق زلزله زده با سرعت بیشتری انجام می شود.این اکیپ ها از 15 شهرداری استان به سراب اعزام شده و در عملیات آواربرداری مناطق حادثه دیده مشارکت خواهند داشت.  زلزله‌ای به بزرگی ۵.۹ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲ و ۱۷ دقیقه و ۳ ثانیه بامداد روز (جمعه) حوالی شهر ترک از توابع شهرستان میانه در آذربایجان شرقی را لرزاند که موجب ایجاد خسارت در روستاهای شهرستان سراب نیز شد این زلزله ۵ جان باخته و ۵۲۹ مصدوم بر جا گذاشت.

ر