پنج‌شنبه, 30 آبان 1398

عنوان : ساجد؛ سرپرست شهرداری سراب :آماده باش كامل تمام واحدهای شهرداری در پی زلزله اخیر
 ۱۳۹۸/۰۸/۱۷
منبع خبر : روابط عمومی شهرداری سراب

ساجد، سرپرست شهرداری سراب: آماده باش کامل تمام واحدهای شهرداری  در پی زلزله اخیر

سرپرست شهرداری سراب ضمن اعلام آمادگی کامل نیروهای شهرداری سراب از اعزام ماشین آلات عمرانی به مناطق حادثه دیده و آماده سازی محلی مناسب جهت دفن اجساد حیوانات خبر داد.

ساجد با بیان اینکه بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان در محل فرمانداری، شهرداری در کارگروه آوار برداری و عمران و تدفین اجساد دام خدمت رسانی خواهد کرد گفت ماشین آلات عمرانی به مناطق حادثه دیده اعزام و محل مناسب جهت تدفین اجساد حیوانات در حال آماده سازی است‌‌.

ساجد گفت تمام نیروهای واحد های اداری عمرانی و خدماتی و آتش نشانی و ایمنی شهرداری در آمادگی کامل هستند .

ساعت ٠٢:١٧ امروز زمین لرزه ٥.٩ ریشتری در عمق هشت کیلومتری زمین، شهرستان میانه و سراب در استان آذربایجان‌ شرقی را لرزاند.

روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری سراب