دوشنبه, 19 آذر 1397

رو عنوان : موحدین شهردار سراب خبر داد
عنوان : ✍️پروژه ی آبنمای هارمونیك در پارك شهید بهشتی سراب اجرا می شود.
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۸
✍️پروژه ی آبنمای هارمونیک در پارک شهید بهشتی سراب اجرا می شود.
علیرضا موحدین شهردار سراب گفت: در ادامه فعالیت های زیباسازی شهری پروژه ی آبنمای موزیکال در پارک شهید بهشتی سراب اجرا می شود.
موحدین تصریح کرد به منظور تلطیف روحیه و تداعي جلوه زيباي طبيعت در محيط بوستانها و پارکها طرحهای دیگری از جمله اجرا و راه اندازی آبنمای میدان بسیج (توحید) نیز در دست اقدام است.
 آب نمای پارک شهید بهشتی دارای قابلیت برنامه ریزی به صورت موزیکال است که می توان بنا به مناسبت های مختلف از این برنامه استفاده کرد.
با راه اندازی آب نمای موزیکال در پارک شهید بهشتی  که یکی از پارک های مورد توجه خانواده ها و مسافران در شهر سراب می باشد جاذبه های سمعی و بصری این پارک افزایش می یابد.
لازم به یادآوری است شهرداری اقدامات اساسی مهمی در زمینه ی زیباسازی و مبلمان شهری انجام داده که از مهمترین این موارد می توان به محوطه سازی برج میلاد، نقاشی های دیواری، طرح پروژه ی کشی شکسته میدان بسیج اشاره کرد.