يکشنبه, 3 ارديبهشت 1396

رو عنوان : شهردار سراب :
عنوان : آماده باش كامل نیروهای شهرداری برای بارندگی و جاری شدن سیل احتمالی
 ۱۳۹۶/۰۱/۲۶
به گزارش روابط عمومی شهرداری سراب ، حسین پوری شهردار سراب و مدیر بحران شهرداری با بیان اینکه تمام امکانات و تجهیزات شهرداری برای حوادث غیر مترقبه آماده است گفت: طی شبانه روز گذشته تمامی نیروها  خدوم شهرداری در زمینه خدمت به همشهریان در آماده باش کامل قرارداشته و در مواردی با ستاد بحران شهرستان همکاری های لازم را بعمل آورده اند.
وی ادامه داد: واحد  عمران شهرداری نیز ماشین‌های خود را در حال آماده‌باش قرار داده تا در صورت نیاز وارد عملیات کند.
وی با اشاره به اینکه وضعیت رودخانه و کانال های آب نیز به‌طور مداوم و لحظه‌ای رصد می‌شود، گفت: طوری برنامه‌ریزی شده تا شهروندان با مشکل مواجه نشوند.
حسین پوری  گفت: شهروندان عزیز تمام همکاری لازم در مورد پاکیزه نگه داشتن شهر و زباله‌ها را داشته باشند تا کمتر شاهد آب  گرفتگی جوی ها و کانال های  آب باشیم.